Billeder fra tur til Venø Havn

Tur til VenÝ Havn

Det er efterhånden fast tradition at vi har en klubtur til Venø Havn i august. Nogle år er det en rimelig stor udfordring at krydse over sejlrenden ved færgelejet. I år var vandet lidt uroligt fra syd, så enkelte valgte at bære kajakken over på den rolige nordside af Vralden. Alle kom fint over til Venø og havde en meget smuk tur op til havnen, hvor vi fik kaffe og kage. Inden vi var hjemme, var solen gået ildrød ned i vest.

Tilbage til oversigten>

Bemærk at du kan få billederne til at fylde hele din skærm ved at klikke på billedserien nederst til højre. Når det er gjort, kan du få evt. informationer om billedet ved at klikke på "Show info" øverst til højre. Du vender tilbage til lille visning og Kajakklubbens hjemmeside ved at trykke på "escape"-tasten.